NaslovnaWeb straniceApartmani

Apartmani

Apartmani
Web stranice za apartmane omogućuju kvalitetnu prezentaciju vaših turističkih kapaciteta, a osim izrade same stranice nudimo i sustav za upravljanje iznajmljivanjem apartmana.

Turistička sezona

Turizam je danas glavni pokretač Hrvatske, a privatni smještaj njegova je vodeća grana, koja svake godine utire nove standarde u iznajmljivanju. Kako bi mogli pratiti zadnje trendove i biti korak ispred konkurencije bitno je imati dobru promociju i alat za rad što nudimo u našim web stranicama za iznajmljivače.

Apartmani

Web za nekretnine

Web aplikacija za nekretnine idealan je proizvod za sve agencije koje prodaju i iznajmljuju nekretnine jer osim upravljanja web stranicama agencije omogućuje i upravljanje samom agencijom stoga Vam nudimo izradu web aplikacije. Fer nekretnine je web aplikacija za nekretnine koja će Vam olakšati i ubrzati poslovanje.

Ova aplikacija omogućuje unošenje neograničene količine nekretnina, njihovih podataka i slika koje se mogu razvrstavati u kategorije, tu je i integracija u Google Maps, nekretnine se mogu pretraživati, a podaci izvoziti direktno na portale za oglašavanje. Web aplikacija za nekretnine uz ostalo omogućuje i upravljanje agencijom što uključuje vođenje posredničkog dnevnika, ispis dokumenata, kreiranje računa i upravljanje korisnicima i mnoštvo drugih mogućnosti koje će Vam uistinu olakšati svakodnevno poslovanje.

Uz desktop verziju web aplikacije za nekretnine nudimo Vam i mini aplikaciju za mobilne uređaje kako bi u svakom trenutku mogli nesmetano obavljati posao. Samu web aplikaciju za nekretnine moguće je uklopiti u dizajn web stranice agencije.