NaslovnaUslugeIzrada web stranice

Izrada web stranice

Izrada web stranice
Izrada web stranice neizostavan je dio suvremenog poslovanja, odnosno poslovne ali i osobne prezentacije koja je nužna za uspješnu izgradnju brenda. Izrada internet stranice uključuje prezentaciju tvrtke, obrta, kao i webshopa putem kojeg se plasiraju proizvodi, ili pak osobnog dnevnika i zapisa poput bloga.

Izrada web stranica u tvrtki Fer projekt kombinacija je inovativnih ideja i predanog rada vrhunskih IT stručnjaka. Fer projekt nudi profesionalnu izradu web stranica visoke kvalitete te pouzdane sustave za upravljanje sadržajem. Uključuje sve funkcionalnosti koje su Vam potrebne za vrhunsku prezentaciju na internetu i uspješno poslovanje. Moderan i originalan dizajn, responzivnost, vrhunska funkcionalnost, pouzdanost rada, jednostavan i intuitivan sustav za upravljanje sadržajem su karakteristike web stranica koje izrađuje Fer projekt.

Naše web stranice uključuju sva područja poslovanja: turizam, medicina, prodaja (webshop),transfer, rent-a-car, nekretnine, stomatologija, charter, sport, kultura, obrazovanje, te brojne druge djelatnosti i područja.

Izrada web stranice se sastoji od web dizajna, kodiranja i programiranja koji vizualne elemente, odnosno web dizajn spajaju s funkcionalnostima kako bi stranica bila i estetski privlačna te radno funkcionalna. Web dizajner pritom kreira izgled stranice te osmišljava korisničko iskustvo i sučelje. Frontend developer zadužen je za kodiranje dizajna stranice, boje, teksta, slika, animacija i slično – odnosno za vizualni dio koji posjetitelj vidi kad pristupi web stranici. Backend developer s druge strane izrađuje pozadinski, “nevidljivi” dio web stranice koji se brine za upravljanje podacima i pravilno funkcioniranje web stranice.

Izrada web stranice

Nakon izrade web stranice, ona se postavlja na server (poslužitelj),te se povezuje s domenom. Kada je web stranica konačno vidljiva, odnosno lansirana u internetski prostor, Fer projekt će se pobrinuti za njen nadzor i održavanje uz pouzdanu podršku tehničke službe. Rezultat ovog procesa je kvalitetna, pouzdana i moderna web stranica koja postaje neizostavan alat za uspješno poslovanje i zadovoljstvo klijenata. Cijena izrade web stranice ovisi o više faktora, poput količine sadržaja, vrste i broja funkcionalnosti, upravljanja sadržajem i dizajnom, te brojnim drugim alatima koje možete ugraditi u Vašu web stranicu.

Dopustite nam da Vam kroz izradu web stranice postanemo pouzdani partner u ostvarenju Vaših dugoročnih ciljeva i uspješnog poslovanja.

Izrada logotipa - gradnja imidža tvrtke

Logotip je jedan od najvažnijih elemenata web stranice jer on predstavlja identitet tvrtke ili osobe. On je simbol koji predstavlja Vašu tvrtku, a obično je smješten u gornjem lijevom kutu web stranice. S efektnim logotipom gradite snažan imidž i brend te stvarate prepoznatljivost na tržištu. Logo je grafičko rješenje prema kojemu se određuje izgled, odnosno dizajn stranice, prema njemu se prilagođavaju primarne i sekundarne boje, te font naslova i tekstova.

Izrada web stranice

Izrada loga i odabir vizualnog identiteta koji će vjerno oslikavati vrijednosti i način poslovanja Vaše tvrtke prvi su koraci u izgradnji uspješnog brenda. Pomna izrada loga za firmu uključuje odabir boje i oblika koji može biti tipografski, može biti samo ikona odnosno znak ili može biti kombinacija tipografije i znaka.

Na pitanje kako napraviti logo koji će biti autentičan odraz Vaše vizije poslovanja odgovara Vam Fer projekt, koji će se pobrinuti da Vaša investicija u vizualni identitet bude opravdana i isplativa. Predstavljanje svojih projekata, ideja i ciljeva grafičkom će dizajneru omogućiti precizan odabir vizualnog dizajna, kao i formiranje cijene izrade logotipa.

Web dizajner, osoba koja stvara kvalitetan web dizajn stranice

Dizajn web stranice sastavni je dio uspješnog poslovanja svake tvrtke. Web dizajn stranice je kombinacija tipografije, fotografije, ilustracije i multimedije, čiji je krajnji cilj prenošenje poruke koja će biti prepoznatljiva i razumljiva ciljanoj publici. Web dizajn usluge koje nudi Fer projekt, uključuju stvaranje vizualnog identiteta i brenda Vaše tvrtke koje su neophodne za suvremeno poslovanje.

Izrada web stranice

U tom procesu neophodan je web dizajner, osoba koja će pretvoriti ideju u konkretan izgled web stranice. Dizajner će kreirati dizajn web stranice na temelju logotipa, razgovora s klijentima o njihovim željama i ciljevima, kao i prema namjeni stranice, vrsti poslovanja i ciljanoj skupini posjetitelja, odnosno potencijalnim klijentima.

Web dizajner i agencija za web dizajn pobrinut će se da dizajn web stranica prati sve najnovije korisne trendove po pitanju funkcionalnosti i dizajna, kao i modernog izgleda. Osigurat će da web stranica bude pregledna i jednostavna za korištenje, te da ima responzivan dizajn (responsive design),odnosno da ima dizajn prilagođen svakom uređaju. Uz web design koji nudi Fer projekt Vaša će tvrtka dobiti kvalitetnu i prepoznatljivu prezentaciju na tržištu.

CMS sustavi za web stranice

CMS (engl. Content Management System) je sustav za upravljanje sadržajem web stranice. CMS sustavi za web stranice su veoma popularni jer omogućuju brzo i jednostavno uređivanje postojećeg sadržaja web stranica ili dodavanje novog. Oni vlasniku stranice omogućuju slobodu da u svakom trenutku promijeni sadržaj svoje stranice.

Izrada web stranice

Fer projekt nudi CMS za kreiranje web stranica koje sadrže jednostavno i intuitivno sučelje koje pruža potpunu kontrolu nad sadržajem Vaše Internet stranice. Pritom je CMS sustav prilagodljiv potrebama Vašeg poslovanja, pa se mogu dodavati, uklanjati ili mijenjati već postojeće kategorije.

Izrada CMS sustava namijenjena je svim korisnicima i tvrtkama koje očekuju vrhunsku prezentaciju svojih proizvoda i usluga na internetu. Izrada CMS web stranica koje nudi FER projekt omogućuje odličan dizajn prilagođen svakom uređaju, vrhunsku sigurnost i brzo učitavanje web stranice.

Vječito pitanje korisnika - koja je cijena izrade web stranice?

Jedno od najčešćih pitanja prilikom izrade web stranice je njezina cijena. S obzirom da ne postoji univerzalna cijena izrade web stranice, odgovor na ovo pitanje ovisi o individualnim potrebama i željama klijenta, odnosno o njegovom budžetu.

Cijena web stranice ovisi o više faktora: količini i vrsti funkcionalnosti web stranice, količini sadržaja, jezicima na kojima će se prikazivati, vremenu utrošenom na dizajn i slično.

Na primjeru web stranice za turizam, izrada jednostavne stranice za predstavljanje jednog apartmana zahtjeva manje vremena od izrade kompleksnije stranice za turističku agenciju koja sadrži online plaćanje, katalog, te pozadinski sustav za upravljanje rezervacijama i objektima.

„Oprema“ koju trebate za potrebe Vaše web stranice utjecat će na konačnu cijenu njezine izrade. Ona može uključivati dodatan sadržaj poput SEO optimizacije, obrade fotografija i videozapisa, izradu logotipa ili pisanje teksta za web stranicu. Stoga pravo pitanje koje trebate postaviti glasi: „Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranice?“

Gotove web stranice, povoljne i moderne

Ukoliko trebate jednostavnu web stranicu jer Vam ona nije prvenstveni alat u poslovanju, a ipak samostalna izrada web stranice nije opcija, Fer projekt nudi najpovoljniju izradu web stranice.

Osmislili smo unaprijed dizajnirane web stranice koje se prema Vašim željama prilagođavaju u osnovnim elementima poput boje i fonta. Takva jednostavna izrada web stranice je povoljna i brza, a donosi estetski privlačne i kvalitetne stranice koje profesionalno prezentiraju Vaše poslovanje.