NaslovnaUslugeIzrada logotipa

Izrada logotipa

Izrada logotipa

Logotip je sastavni i neizostavni dio vašega brenda, prva linija na kojoj se brend susreće sa svojim kupcima i nešto im komunicira.

Jeste li vi, kao što nam u posljednje vrijeme Ledov King želi komunicirati - odmetnik, koji kroji vlastita pravila ili ste pak brend koji svojim kupcima servira pripadnost?

Vizualni identitet brenda, s logotipom u središtu, govori nešto vašim kupcima, šalje neke poruke i budi emocije. Ne želite stoga da odabir boje, fonta ili vrste linije koja se koristi u izradi logotipa budu slučajni. Oni, ako se radi ozbiljno i kako treba, moraju biti odabrani s razlogom.

Prije nego krenete u izradu logotipa, trebate dobro poznavati svoj brend, konkurenciju, ali i korisnike kojima se obraćate i do kojih želite doprijeti. Zato je izrada logotipa kao i knjige vizualnih standarda samo jedan dio procesa brendiranja.

Jedan, napomenut ćemo, iznimno bitan dio.

Što vas očekuje u procesu izrade logotipa, na što sve grafički dizajner te vi trebate obratiti pažnju, ali i što zajedničko imaju najdugovječniji logoi na svijetu, saznajte u nastavku!