NaslovnaWeb straniceTurističke agencije

Turističke agencije

Turističke agencije
Naša izrada web stranica za turističke agencije jamči da će finalni proizvod biti odlične kvalitete i u skladu sa zahtjevima i željama.

Turističke agencije neizostavna su karika uspješnosti turizma i tu su od samih početaka putovanja i odmora kakve sada poznajemo. Današnje poslovanje bilo koje ekonomske grane nije moguće bez prisutnosti na internetu, a to posebno vrijedi za turizam. Za uspješan rad neophodne su funkcionalna i moderna web stranica te sustav za poslovanje sa svim potrebnim funkcionalnostima i alatima. Izrada web stranica za turističke agencije, kao i pripadajućeg sustava, najbolji je vid ulaganja za njeno uspješno poslovanje. Kad je u pitanju internet turistička agencija mora imati kvalitetnu stranicu i kvalitetan softverski alat za rad.

Što Vam možemo ponuditi?

Jedna od usluga koje Fer Projekt nudi jest upravo izrada web stranice za turističke agencije. Web stranica mora biti moderna, funkcionalna i u skladu s posljednjim tehnološkim zahtjevima. Ona je virtualni poslovni prostor turističke agencije stoga mora biti pregledna, suvremeno izgledati i omogućiti posjetitelju da se njome koristi bez poteškoća. Osim toga, tako je agencija dostupna svijetu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu te takva vrsta promocije nema konkurenciju. Web stranica za nas radi čitavo vrijeme pa njena kvaliteta ne smije biti upitna, već nas mora predstavljati na najbolji mogući način. Dobar dizajn web stranice naglašava njene bitne dijelove tako da su uočljiviji od ostatka sadržaja te poziva posjetitelja da napravi željene radnje, poput slanja upita ili rezervacije smještaja. Također olakšava korištenje stranice, čime se povećava vjerojatnost da će posjetitelj ostati dulje na stranici i u konačnici koristiti turističke usluge koje mu se nude. Jednostavan i pregledan prikaz ponude smještaja i ostalih usluga omogućuje da se što lakše dođe do svih bitnih informacija i brže odluči na rezerviranje. Fer Projekt posebnu pažnju posvećuje dizajniranju i izradi mobilne web stranice kako bi se besprijekorno prikazivala na mobilnim uređajima.

CMS

Izrada web stranice za turističke agencije uključuje i izradu sustava za poslovanje i upravljanje sadržajem same web stranice (izmjene sadržaja, objavljivanje novosti...). Naš sustav uključuje katalog smještajnih jedinica kojim upravlja property manager. U njemu se dodaju svi podaci, opisi i fotografije. Katalog smještajnih jedinica se povezuje s vanjskim suradničkim stranicama putem channel managera kako bi prezentacija i stanje raspoloživosti zauzeća bili usklađeni na svim web mjestima. Funkcija iCal omogućuje da kalendari zauzeća smještajnih jedinica budu usklađeni na različitim web stranicama te se time mogućnost overbookinga smanjuje na minimum. Stranicu povezujemo s vodećim pružateljima kartičnog plaćanja kako bi se usluge turističke agencije mogle rezervirati i kupiti putem web stranice, bez posebnog slanja predračuna već putem online plaćanja. Na zahtjev klijenta dodajemo i modul izdavanja računa kako bi se cjelokupno poslovanje agencije moglo obavljati na jednom mjestu. Sustav koji izrađuje Fer Projekt je pouzdan i jednostavan za korištenje, a u ponudu je uključena je i obuka za rad na njemu. Tako internet turistička agencija može svoje cjelokupno poslovanje voditi pomoću našeg sustava.

I web stranica za turističke agencije i prateći sustav mogu se prilagoditi klijentovim željama i potrebama te se može dogovoriti izrada dodatnih modula i funkcionalnosti. Kako bi web stranica i sustav bili u potpunosti prilagođeni za vrstu poslovanja kojim se bavi internet turistička agencija, sa svakim klijentom prvo se definiraju svi njegovi zahtjevi, želje i potrebe vezani za poslovanje turističke agencije. Isto tako se utvrđuje što sve klijent od stranice i sustava želi kako bismo dobili što bolju predodžbu o tome kako stranica treba izgledati i funkcionirati. Web stranica i sustav izrađuju se u nekoliko koraka. Prvo krećemo s izradom dizajna web stranice – naslovne stranice i unutrašnjih specifičnih stranica (katalog smještajnih jedinica, detaljna prezentacija smještajne jedinice). Nakon odobrenja i konačne potvrde vizualnog izgleda stranice od strane klijenta, nastavljamo s izradom sustava. Prethodno definiramo sve funkcionalnosti i zahtjeve s klijentom. Nakon izrade sustava povezujemo ga s web stranicom te slijedi njihovo testiranje i finalno podešavanje. U dogovoru s klijentom nakon isporuke završene stranice i sustava možemo pružati tehničku podršku i uslugu održavanja tokom cijele godine.

Naša izrada web stranica za turističke agencije jamči da će finalni proizvod biti odlične kvalitete i u skladu sa zahtjevima i željama. Takva web stranica i sustav rezultiraju boljim poslovanjem naših klijenata, što nam je posebno značajno i čemu uvijek težimo. Želimo da naša učinkovita i provjerena rješenja na polju izrade web stranica i web aplikacija budu kamen temeljac uspjeha svake turističke agencije, a da svaki naš klijent bude zadovoljan klijent.

Turističke agencije