NaslovnaUslugeIzrada web stranice

Izrada web stranice

Izrada web stranice
Web stranice neizostavan su dio poslovanja bilo koje tvrtke i najbolji način prezentacije proizvoda te marketinška metoda za prenošenje poruke klijentima.

Općenito

Danas jednostavno više nije moguće smatrati se ozbiljnom tvrtkom bez web stranice na kojoj će biti prezentirano poslovanje i svi potrebni podaci, ona je neophodna za profesionalni imidž i komunikaciju prema klijentima, kao i za uspješnost same tvrtke, a među ostalim omogućuje da podaci o Vašem poslovanju i proizvodima budu dostupni svim zainteresiranim stranama u bilo kojem trenutku što nijedan drugi način marketinga ne omogućuje. Dobro izrađena web stranica ključni je korak uspjeha i zarade svake profesionalne i ozbiljne tvrtke.

Izrada web stranice kompleksan je posao, a nudimo izradu originalnog dizajna koji je prilagođen za sve internet browsere, održavanje i optimizaciju stranice za pretraživače kao što su Google i Bing. Izrada web stranice vrši se u nekoliko koraka, a sve u dogovoru s klijentom i njegovim željama i potrebama. Usluga izrade uključuje izradu osnovnog prijedloga dizajna web stranice, izradu predloška stranice, postavljanje stranice na server, testiranje, dorade i puštanje u rad.

Završena web stranica mora biti redovito ažurirana kako bi imali najnovije i točne informacije o proizvodima/uslugama i samoj tvrtku stoga je održavanje web stranice neophodno kako bi ona ostala aktualna za posjetitelje. Sadržaj web stranice možete sami ažurirati pomoću sustava za upravljanje sadržajem (CMS) ili možete ažuriranje prepustiti nama uz vrlo povoljnu cijenu, a mi ćemo to obaviti na jednostavan, brz i siguran način.

Web stranice osim sadržaja moraju imati i aktualan izgled, stoga je svakako dobro nakon određenog vremena pristupiti redizajnu same stranice kako bi izgledala svježe i moderno budući da izgled stranice čini 50% Vašeg uspjeha na tržištu. Zastarjeli dizajn ne ulijeva povjerenje kod posjetitelja web stranice i može ostaviti dojam o manje profesionalnom poslovanju i neozbiljnosti što u konačnici rezultira slabom posjećenosti stranice i lošijom zaradom. Redizajn stranice obuhvaća promjenu izgleda kojem posvećujemo veliku pažnju, kao i samog sadržaja čijim se proširivanjem i usklađivanjem s potrebama posjetitelja stranice poboljšava i marketinška promocija tvrtke i njenih proizvoda/usluga. Web stranica koja uvijek izgleda ažurno i moderno daje dojam profesionalnosti i korisnicima šalje poruku kako tvrtka želi da njihova potraga za informacijom bude što lakša i jednostavnija te da je sama ozbiljna i profesionalna organizacija koja nudi kvalitetne usluge i proizvode. Čak i ako ste zadovoljni web stranicom svoje tvrtke, neophodno je nakon nekoliko godina napraviti redizajn kako bi njena kvaliteta ostala na jednakoj razini pa je izrada web stranice, odnosno njen redizajn najbolji potez za Vaše poslovanje.

Izrada web stranice

Kako izraditi web stranicu?

Web stranica se izrađuje prema potrebama klijenta. Analiziranjem klijentova poslovanja pronalazi se dizajnersko rješenje za stvaranje modernog dizajna koji je prilagođen svim mobilnim uređajima. Nakon što je dizajn odobren od strane klijenta, započinje faza programiranja te optimizacija za tražilice. Nakon što je stranica testirana i postavljena online potrebno je provesti promociju web stranice, odnosno internet marketing.

Kolika je cijena izrade web stranice?

Cijena ovisi o količini i pripremljenosti sadržaja, tehnologiji koja se koristi - Wordpress ili rješenje po mjeri (tzv. custom CMS),koliko jezika ima stranica, zahtjevnim web elementima (webshop, forum, custom kod i slično),te kakve funkcionalnostima ima. Cijena izrade web stranice po mjeri značajno je veća od cijene izrade stranice pomoću templatea.

Što mi je sve potrebno za vlastitu web stranicu?

  • domena
  • hosting
  • logo
  • CMS
  • dizajn
  • pripremljen sadržaj za web stranicu (tekst + slike)